Asian Connection-Xtion Paintball Forum!
Welcome, Guest. Please login or register.
September 01, 2008, 06:18:56 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
26346 Posts in 2019 Topics by 1817 Members
Latest Member: Gosbasterz
* Home Help Calendar Login Register
Asian Connection-Xtion Paintball Forum!  |  Malaysia Paintball Teams  |  Team Legionaires-Div3  |  Topic: gambo team!!!! 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: gambo team!!!!  (Read 1173 times)
doobiest
phpBB Newbie
*

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 7


« Reply #15 on: May 21, 2008, 12:08:36 PM »

woiiii mangkuk!!!
bila masa aku nak kawin?
ko pandai je kan....
ko tue asyik peluk bantal ko yg besar tue jer bukan dapat apa pun..
menyusahkan lagi ader lah....
ini lah nasib org yg suka tido dgn kasut2 nya.
hahahahahahaha
Report to moderator   Logged
dickys
phpBB Novice
***

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 32



« Reply #16 on: May 22, 2008, 04:46:20 AM »

Badman Nak Ambik stand marker kat mana?
Report to moderator   Logged
badman
phpBB Legend
*****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 1481



WWW
« Reply #17 on: May 22, 2008, 05:24:27 AM »

no luke ni still valid ke tak..? jenuh msg dah, samapiaku kena kasi kat org lain dulu pulak dah.. but still korang punya ada, boleh settle punya...

deliver kat memana pun ok, kita sesama dalam kl la bang... pm me ur numbers la senang nak arrange nanti.. kalau boleh dalam minggu ni, weekend aku kat pd..
Report to moderator   Logged

Cool...We'll Be Back...Cool 
in need of service...? Always Available But Never Free
dickys
phpBB Novice
***

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 32



« Reply #18 on: May 24, 2008, 01:45:18 AM »

Badman ko ada kat mana? Aku nak ambik stand marker...................apa-apa hal cal atau sms 0162202729
Report to moderator   Logged
MD
phpBB Amateur
****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 62


« Reply #19 on: July 30, 2008, 08:45:26 AM »

sori2..gue xmain mPOC selangor...
Report to moderator   Logged
Pages: 1 [2] Go Up Print 
Asian Connection-Xtion Paintball Forum!  |  Malaysia Paintball Teams  |  Team Legionaires-Div3  |  Topic: gambo team!!!! « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQLPowered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0!Valid CSS!