Asian Connection-Xtion Paintball Forum!
Welcome, Guest. Please login or register.
March 02, 2009, 05:37:29 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
35801 Posts in 2688 Topics by 2232 Members
Latest Member: ben_lo
* Home Help Calendar Login Register
Asian Connection-Xtion Paintball Forum!  |  THE 5 LEGS OF THE MPOC 2009  |  LABUAN OPEN - BONUS INT. EVENT  |  Topic: gambar-gambar aksi labuan open 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 3 ... 20 Go Down Print
Author Topic: gambar-gambar aksi labuan open  (Read 2701 times)
PiNkY_7
phpBB Pro Am
*****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 111



« on: February 16, 2009, 09:59:09 AM »

« Last Edit: February 17, 2009, 04:07:35 AM by PiNkY_7 » Report to moderator   Logged

"PEACE"
jengkala08
phpBB Amateur
****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 95


jengkala jengking..


« Reply #1 on: February 16, 2009, 10:58:43 AM »

mane ye? Roll Eyes
Report to moderator   Logged

DEADstar will ensure you are DEAD b4 you reach the STAR....
BowtaQ
phpBB Semi Pro
*****

Karma: +1/-0
OfflineOffline

Posts: 183



« Reply #2 on: February 16, 2009, 12:31:19 PM »

mane da....... tak rethi upload ker??? gi blaja kat skolah tamil laa kawan... huhuhuh
Report to moderator   Logged

  Mr. Airman with Pilot Overall
ronns
phpBB Pro
*****

Karma: +0/-0
OnlineOnline

Posts: 228



« Reply #3 on: February 16, 2009, 12:34:26 PM »

Pinky, boleh kirim gambar ke address;

Tak boleh access lah dari website ni. Aku tengak kat laut caspian sekarang ni. SadRoll Eyes
Report to moderator   Logged

Head shoot.....
PiNkY_7
phpBB Pro Am
*****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 111



« Reply #4 on: February 16, 2009, 12:59:07 PM »

mane da....... tak rethi upload ker??? gi blaja kat skolah tamil laa kawan... huhuhuh

hey bowta, ngko ni tak reti nak sabar ker? bukan aku x pandai nak upload laa...tu aku provok sket jer dulu nak tengok sejauh mana kesabaran ngko tu. ternyata ngko ni x penyabar sungguh huhu... Grinnak aku tambah line dikepala ngko lagi ker?  Grin

p/s: sian ronns..kesepian dalam kegersangan ker ni huhu...
Report to moderator   Logged

"PEACE"
ronns
phpBB Pro
*****

Karma: +0/-0
OnlineOnline

Posts: 228



« Reply #5 on: February 16, 2009, 01:08:36 PM »

Apa nak buat nasib badan la! Cry3 minggu lagi balik lah n tidak sabar mahu datang field lagi. Embarrassed
Report to moderator   Logged

Head shoot.....
BowtaQ
phpBB Semi Pro
*****

Karma: +1/-0
OfflineOffline

Posts: 183



« Reply #6 on: February 16, 2009, 06:54:08 PM »

mane da....... tak rethi upload ker??? gi blaja kat skolah tamil laa kawan... huhuhuh

hey bowta, ngko ni tak reti nak sabar ker? bukan aku x pandai nak upload laa...tu aku provok sket jer dulu nak tengok sejauh mana kesabaran ngko tu. ternyata ngko ni x penyabar sungguh huhu... Grinnak aku tambah line dikepala ngko lagi ker?  Grin

p/s: sian ronns..kesepian dalam kegersangan ker ni huhu...

hahaha.. buakn tadi ko cakap kat aku yang ko memang tak rethi ke nak upload gambar.. hahaha.. apada pinky... Dodol Betol... hahahha.. G Blaja kat skolah tamil la...
Report to moderator   Logged

  Mr. Airman with Pilot Overall
subsonique
phpBB Pro
*****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 342



« Reply #7 on: February 17, 2009, 03:06:54 AM »

apa cerita ni? kata nak upload? tak ada pun gambar lagi.
Report to moderator   Logged


              Locked and Loaded!
PiNkY_7
phpBB Pro Am
*****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 111



« Reply #8 on: February 17, 2009, 04:12:57 AM »

relax bro aku nk upload la ni.... Grin
Report to moderator   Logged

"PEACE"
Islander
phpBB Semi Pro
*****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 166



WWW
« Reply #9 on: February 17, 2009, 08:29:53 AM »

Upload awek2 umbrella girls dia pandai laaaaaa
Report to moderator   Logged
chimpeng
phpBB Pro Am
*****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 105


THE BORNEO DEVILS!!


WWW
« Reply #10 on: February 17, 2009, 12:37:34 PM »

pinky, add aku kalau kau post dalam facebook



ok...
Report to moderator   Logged


Facebook me!
www.sabahpaintball.com
BowtaQ
phpBB Semi Pro
*****

Karma: +1/-0
OfflineOffline

Posts: 183



« Reply #11 on: February 18, 2009, 12:38:20 AM »

die tengah pening macam mane nak upload tu.. hahha.. die tak rethi laa
Report to moderator   Logged

  Mr. Airman with Pilot Overall
haze
phpBB Pro
*****

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 210


it's me....


« Reply #12 on: February 18, 2009, 12:45:18 AM »



pinky jgn lupa pic aku k...heyeheheehehe
Report to moderator   Logged
borneo
phpBB Newbie
*

Karma: +0/-0
OfflineOffline

Posts: 1


« Reply #13 on: February 18, 2009, 02:22:05 AM »

aku kena kecikkan dulu size gambar2 ni. harap bsabar la yer  Grinaku tau bowta yg sebenarnya x sabar nak tgok gambar umbrella gurl huhu...
Report to moderator   Logged
BowtaQ
phpBB Semi Pro
*****

Karma: +1/-0
OfflineOffline

Posts: 183



« Reply #14 on: February 18, 2009, 02:25:08 AM »

hahaha.. gambar sume aku dah dapat dari pinky laa.. cume aku taknak upload... tak mau bagi korang tengok ... hehehhe
Report to moderator   Logged

  Mr. Airman with Pilot Overall
Pages: [1] 2 3 ... 20 Go Up Print 
Asian Connection-Xtion Paintball Forum!  |  THE 5 LEGS OF THE MPOC 2009  |  LABUAN OPEN - BONUS INT. EVENT  |  Topic: gambar-gambar aksi labuan open « previous next »
Jump to:  

Powered by MySQLPowered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0!Valid CSS!